Lagzi Lajcsi 135 millióra perli biztosítóját

Forrás: tv2 -
biztosító Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bíróság elé áll Lagzi Lajcsi egy 2012-ben leégett magtár ügyében. Hiába volt biztosítása ugyanis, nem kapott kártérítést. Most 135 milliót követel Lajcsi.

Négy évvel ezelőtt gyulladt ki Lajcsi birtokán egy magtár, ami teljesen le is égett. Hiába volt azonban biztosítása, nem kapott kártérítést. Helyette rendőrségi nyomozás indult csalás gyanújával. Lajcsi viszont pert indított az ügyben, szerdán állnak bíróság elé. Őt nem sikerült elérni, de a Borsnak készséggel nyilatkozott a zenész egyik barátja.

Lagzi Lajcsi szerdán áll bíróság elé Forrás: tv2

"Lajcsinak legalább másfél milliójába van ez a per, nem csak a cég, a saját és egy munkatársa milliós értékei is odalettek a tűzben. Ez egyébként ugyanaz a helyzet, mint általában a biztosítóknál: ha csúszol a havi biztosítási díjakkal, azonnal követelőznek, ha nekik kellene fizetniük, azonnal kifogásokat keresnek. Lajcsi szerint ezért is tettek feljelentést" - mondta a barát. A lap a rendőrséget is kereste, ám ők nem válaszoltak ezidáig a kérdéseikre. Lajcsi ügyvédje azonban elmondta, valóban volt érvényes biztosítása a zenésznek. "Ügyfelemnek az ingatlanra és az ingatlanon belül található ingóságokra is érvényes biztosítása volt,

körülbelül harmincöt-, illetve százmillió forintos kár érte, amelyet nem kapott meg a biztosítótól.

Azt gondolom, hogy biztosítási csalók nem polgári eljárásban szoktak vélt követeléseket érvényesíteni" - mondta dr. Fröhlich Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.