veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a veronai buszbaleset egyik sofőrjének felesége, úgy a másik sofőr családja is bízik abban, a férfi a két még nem azonosított sérült egyike, tehát életben van. A DNS-vizsgálat eredményére azonban még várni kell. V. János sógornője arról beszélt, az út előtt mindkét sofőr orvosi vizsgálaton volt, hozzátette, kizártnak tartja, hogy a férfi elaludt a volánnál. 

"Jánost gyerekkora óta ismerem, 33 éve vezet buszt, mindig fegyelmezett volt. Ha a családi ünnepségen le is gurított egy sört, vezetés előtt sosem ivott. Kizártnak tartom azt is, hogy elaludt volna a volán mögött. A buszon még telefonálni sem szokott, a családját is csak akkor hívta fel, ha megérkezett" - nyilatkozta a Lokálnak Ilona.

A lapnak a másik sofőr felesége is megszólalt, ő elmondta, a két férfi jó barát, összejártak, Zoltán csak beugrott János mellé váltótársanak.

Forrás: MTI/EPA/ANSA / POLIZIA DI STATO/Polizia Di Stato / Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.