Ács Bea és Pintér Tibor zokogva döntöttek a szakítás mellett

Forrás: TV2/Mokka -
Pintér Tibor Ács Bea sírás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Bea kapcsolata néhány hónap után véget ért. A nő Facebook-oldalán tette közzé a szakítás hírét, amiről azóta már mindketten nyilatkoztak. Bea most azt is elárulta, kié volt a végső döntés, és miért.

Nagyon nehéz időszak van Pintér Tibor volt kedvese, Ács Bea mögött. A nő azt hitte, a színésszel megtalálja a boldogságot, de sajnos nem ugyanazt akarták az élettől. Kénytelenek voltak így meghozni egy súlyos döntést. Bea a vártnál sokkal jobban viseli a szakítást, hiszen sajnos az elmúlt időszakban sokkal nagyobb tragédiákon kellett keresztülmennie.

Ács Bea és Pintér Tibor sírva szakítottak Forrás: TV2/Mokka

"A volt párom édesanyja és édesapja fél év leforgása alatt halt meg, együtt ápoltuk őket, a kezeink közt haltak meg. Aztán az édesapám ment el, az otthonában esett össze. Ott feküdt a bejárati ajtónál, egy napon át néztük az öcsémmel, míg kiértek a rendőrök. Nem tehettünk semmit. Az öcsém összeomlott, aztán jött a betegségem és a rejtélyes rohamok. Kétszer is be kellett adni az életmentő injekciót. Ebben az időszakomban ismertem meg Tibort, és tettem fel mindent az új szerelemre" - mondta a Borsnak Bea. Hozzátette, ő döntött végül a szakítás mellett, de egyiküknek sem volt egyszerű. "Azt gondoltuk, végre neki meg nekem is kijár a boldogság a sok rossz után, és mi szólt közbe? Hogy

én gyereket szeretnék jövőre, ő meg öt évig gondolni sem akar erre. Sírtunk mindketten, hogy mi legyen!

Lelkileg kemény volt, de én hoztam meg a döntést: nem mondok le a saját gyerekemről! Én is szeretnék fehér ruhában oltár előtt állni. Voltam már pótanya, szerintem helytálltam, de sajátot is szeretnék, Tibor meg fél két válás után" - árulta el Pintér Tibor volt kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.