Harrison Ford magángépe majdnem egy utasszállítóba csapódott

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
repülőgép baleset Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harrison Ford majdnem az életével fizetett egy szabálytalan repülőmanőver miatt.

Harrison Ford szerencsésen megúszott egy elképesztően veszélyes helyzetet. A 74 éves sztár tévedésből landolt a magángépével egy gurulóúton a John Wayne reptéren, amelynek következtében éppen csak nem ütközött össze egy már ott tartózkodó géppel.

Harrison Ford szerencsésen megúszott egy életveszélyes helyzetet Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Ugyan a légiforgalmi irányítók engedélyezték az egymotoros Husky repülő leszállását az említett területen, azonban Ford nem a megadott koordináták szerint cselekedett.

Így került a gurulóútra, ahol majdnem becsapódott az American Airlines egyik járatába, amely 116 utassal készült felszállásra. A híres pilóta már nem első alkalommal került veszélyes légi helyzetbe, korábban már balesete is volt.

A sztár – aki nemrég Budapesten járt – és a másik gép utasai is ép bőrrel megúszták, csak az ijedség volt nagy, azonban baleset nem történt – írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.