Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél

Forrás: Rex Alapítvány -
örökbefogadás állatok macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé.

A Macskák Világnapját 2002-ben alapította a Nemzetközi Állatjóléti Alap (International Fund for Animal Welfare – IFAW), hogy felhívja a figyelmet az utcán kóborló vagy menhelyeken gazdára váró rengeteg elhagyott cicára. A jeles nap mára a gazdis cicák életében is fontossá vált, ugyanis sok macskarajongó úgy döntött, hogy ezen a napon ünnepli meg kedvencét mindazért a szeretetért, amit csak ők képesek adni.

Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél Forrás: Rex Alapítvány

A Rex Alapítvány ezért várja minden macskaszerető barátját február 18-án 10.00-16.00 óráig, ha úgy gondolják, itt az ideje egy új doromboló családtag befogadásának. A szervezők külön örülnek, ha fekete cicát visz haza valaki, a babonáknak „köszönhetően" ugyanis nekik jóval kevesebb az esélyük új otthont találni. Az új gazdák a cica ellátását segítő ajándékot is kapnak a Rex Állatszigeten (1048 Budapest, Óceánárok utca 33.)

A cuki szőrgombócok csak rád várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.