Tóth Andit egyáltalán nem érdekli a pasizás - Ez az oka!

Válótársak X-Faktor 2016 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár elárulta: jelenleg egyáltalán nem érdekli a pasizás, majd annak is eljön a maga ideje. 

Tóth Andi nemrég töltötte be a 18-at, mégis olyan felelősségteljesen gondolkodik, hogy azt mások is megirigyelhetnék. A fiatal lány 15 évesen került fel Budapestre, majd az önállóság utján a kamerák előtt is meg kellett tanulni viselkedni, ezért kénytelen volt felnőni.

X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsa Tóth Andi sztárok Forrás: Facebook/Tóth Andi hivatalos oldala

"Néha elmosolyodom, hogy mikor 15 éves voltam milyen nagy rózsaszínű felhő lebegett a szemem előtt, és hogyan gondolkoztam bizonyos dolgokról. Hiába telt el csak 3 év, sokat változtam, amit első sorban az X-Faktornak köszönhetek" - emlékezett vissza Andi.

A csinos énekesnő régen több időt töltött a fiúzással, ám az idei évet a munkának és a zenélésnek szenteli, de természetesen nem szeretne örökre csak a szakmáinak élni:

"Mire 27 éves leszek - ennyi idősen szült engem az édesanyám - , bízom benne hogy a férjecském és a gyerekeim mellett egy kiforrott, elismert előadó leszek" - vázolta fel a távlati terveit a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.