veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először és utoljára szólalt meg a veronai buszbaleset egyik túlélője, András. A férfi ma még úgy érzi, büntetés a sorstól, hogy ő életben maradt, ugyanis feleségét és fiát elveszítette a szörnyű éjszakán. 

András felesége ezzel a síúttal kezdett volna új életet, felmondási idejét töltötte. Fiát három éve pszichológushoz kellett vinni, mert attól rettegett, hogy egyszer egy autóban el fognak aludni, és tragikus balesetük lesz – mondta el az RTL Klubnak András. Arról is beszélt, hogy egy pillanat alatt történt minden, csak emlékképek élnek benne. Emlékszik a forróságra, a rémületre és a tehetetlenségre, ahogy az autópályán rohant várva a segítséget. Ösztönösen fogta és húzta, minden erejével mentette fiát, miközben már érezte, tudta, hogy felesége, Enikő nem élte túl. A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.