Béres Alexandrát megváltoztatta apósának halála

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
halál tragédia Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandrát egy szörnyű családi tragédia sarkallta változtatásra, méghozzá apósának halála. A fitneszedző ennek hatására döntötte el, hogy több időt fog a szeretteivel tölteni, mert csak egy élete van.

Béres Alexandra már akkor érezte, hogy változtatnia kell az életén, amikor kiderült, hogy az apósa súlyos beteg. Akkoriban a kezelések miatt náluk lakott férjének édesapja, de miután igazán rossz lett az állapota, visszament Amerikába, mert nem akarta, hogy az unokái lássák őt leépülni. "Nemcsak a betegsége volt megrázó, hanem az is, hogy mennyire igyekezett megkímélni a családját a fájdalomtól" – mondta Szandi, aki apósa halála után végleg rádöbbent arra, milyen fontos a családjával töltött idő.

Béres Alexandrát megváltoztatta apósának halála Forrás: Facebook/BéresAlexandra

"Hiába tudok az átlagosnál többet foglalkozni a lányokkal, az apósom halála óta úgy érzem, még több időt kell együtt töltenem azokkal, akiket szeretek.

A tragédia megváltoztatott, hatására átalakítottam az életünket.

Olyan programokat szervezek, amik előtte nem is jutottak eszembe. (...) Mindenkivel próbálok több időt tölteni, mert csak ez az egy életünk van, és addig kell kimutatni a szeretetünket a másik iránt, amíg még lehet" – mondta a Best magazinnak Béres Alexandra, aki tavaly ünnepelte férjével a 20. házassági évfordulójukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.