Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti között dúl a szerelem, nem csoda, ha felmerült a házasság kérdése. Kiderült, hogy Csuti extrém lánykérést tervez, ráadásul 3 éven belül.

Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatát mindenki nyomon követheti, hiszen a páros előszeretettel mutatja meg boldog pillanataikat Facebook-oldalukon, és persze az Édes Életben is láthatjuk, hogyan alakul a szerelmük. Nemrég például bővült a családjuk, méghozzá egy kiscicával. Az állatkát Edina kapta ajándékba szerelmétől, de lassan már szeretné, ha egy gyűrűvel lepné meg őt Csuti!

Kulcsár Edina már szeretné, ha Csuti megkérné a kezét Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Ez derült ki legalábbis a reggeli műsorból, ahol mindketten vendégként beszélgettek új kiscicájukról, és persze a lehetséges lánykérésről. A műsorvezetők megkérdezték Csutit, mikor fogja feltenni a nagy kérdést, Kulcsár Edina pedig izgatottan várta a választ.

Annyi biztos, hogy Csuti már kitalálta, hogyan fogja megkérni szerelme kezét, de nagyon sejtelmes volt.

"Meglepetés lesz, mint a cica. Valami extra lánykérés lesz, már meg is van az ötlet" - válaszolta Csuti a kíváncsiskodóknak, de úgy tűnt Edina nem elégedett meg annyira ezzel a válasszal. Azt azért még elárulta, 3 éven belül meg fog történni az eljegyzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.