Kulcsár Edina gyönyörű luxuskocsit kapott: Fotó!

luxusautó Kulcsár Edina Mercedes 190
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát hatalmas öröm érte, hiszen egy elképesztő luxusautóval lett gazdagabb. A nem mindennapi eseményről fotót is posztolt a közösségi oldalára.

A szexi sztár a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit az örömhírről. Úgy tűnik, a hosszan tartó betegeskedése után végre egy kicsit jutalmazza is az élet, hiszen sorra jobbnál jobb hírekkel rukkol elő: nemrég osztotta meg a követőivel, hogy teljesült élete legnagyobb álma, és kapott egy kiscicát.

Még ideje sem volt feldolgozni a boldogságot, és máris itt az újabb elképesztő meglepetés:

"Hétfőn átvettem a Pappas Auto-tól egy #Mercedes-Benz GLA személygépjárművet. Az átadás után alig vártam, hogy kipróbálhassam az autót, így elvezettem a Nagytétényi Kastélymúzeumhoz, hogy egy igazán gyönyörű helyen tudjuk megörökíteni ezt a számomra csodálatos pillanatot" - lelkendezett a műsorvezető a közösségi oldalán.

A 26 éves sztár némileg mentegetőzve hozzátette, hogy ő akkor is tudott örülni mások örömének, amikor még autója sem volt, így abban reménykedik, hogy (trollkodás helyett) mások is képesek lesznek együtt örülni vele.

"Amikor nekem még biciklim sem volt, én akkor is önzetlenül tudtam örülni annak, ha valaki valami fantasztikus dolog történt vagy nagyon szép ajándékot kapott, ezért őszintén remélem, hogy ti is így álltok hozzá az én örömömhöz" - írja Edina.

Úgy tűnik, a rajongói megértették a szexi híresség üzenetét, ugyanis epés megjegyzések helyett 2 óra alatt 2500 like-ot kapott a posztja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.