Majka régen kategorizálta a nőket, akikkel dolga volt

Forrás: TV2 -
kategória nők Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nagy nőcsábász volt, mielőtt megismerte volna Hajnit. Azokban az időkben sokan megfordultak az ágyában, a műsorvezető pedig elmesélte, melyik nőtípus idegesítette a legjobban.

Számokat ugyan nem mondott, de bizonyára sok nővel volt dolga Majkának. Hajni előtt az egyéjszakás kalandok hozzátartoztak a zenészléthez, és persze ezt ki is használta a rapper. A műsorvezető előszeretettel kategorizálta azokat a nőket, akikkel dolga volt, és elárulta, melyiket utálta a legjobban.

Majka egyéjszakás kalandjairól vallott Forrás: TV2

Kategorizáltuk a lányokat, volt a bubble gum típusú nő, aki szex után, dolga végeztével ott akar maradni...

Nagyon ritkán találkozott olyan lányokkal, akikkel hosszabb távon is el tudta volna képzelni a kapcsolatot,

és még azok is el tudták kergetni a rappert örökre egyetlen egy mondattal! "Ha én nagy néha elmegyek a fiútársaságommal mondjuk videojátékozni, Hajninak eszébe nem jut azt mondani, hogy ne menjek. Még szép! Régen, ha meghallottam ezt a mondatot, már ott sem voltam" - idézte Majkát a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.