Ariana Grande koncertjének 7 legmeghatóbb pillanata

terror katy perry Ariana Grande Justin Bieber Manchester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz volt nem sírni Ariana Grande One Love Manchester koncertjén. Gyerekekkel táncoló rendőrök, Katy Perry különleges ruhája, Robbie Williams megható előadása... csak néhány, a legemlékezetesebb pillanatok közül.

1. Minden rajongó anyukája

Ariana Grande édesanyja Joan, akkor is Manchesterben volt, amikor a terrortámadás történt. Az asszony megannyi rajongót juttatott hátra, a színpad mögé, hogy biztonságban legyenek. A mostani jótékonysági koncerten is ott volt a 48 éves Joan, aki a The Guardian beszámolója szerint a rajongók között sétált, beszélgetett velük és többször kiemelte: "Nem kell, hogy féljetek".

2. Egy rendőr, aki begyógyítja a sebeket

A hétvége és a manchesteri koncert jelképe a táncoló rendőr lett, aki Justin Bieber dalai alatt, kézen fogva táncolt a gyerekekkel a stadionban. "A gyerekek megkérdezték, hogy szeretnék-e táncolni, és én igent mondtam" - ezt már a rendőr mondta a lapoknak, amikor megkérdezték az esetről. Paul Taylor 20 éve dolgozik zsaruként, azt mondja a koncert után hajnali 3:30-kor került ágyba. "Csodás volt érezni az emberek szeretetét. Nehéz idők ezek, amikor segítenünk kell egymást, a gyerekeinket."

3. Ami a koncert előtt történt

Robbie Williams már a jótékonysági koncert előtt is bekerült a hírekbe, amikor az egyik fellépésén zokogásban tört ki, amikor a robbantásban elhunytak emlékére elénekelte az Angeles című dalát.

4. A Take That-pillanat

Williams is fellépő volt Ariana Grande manchesteri koncertjének is. Egykori csapata, a Take That után lépett a színpadra, és már az is megható volt, ahogyan hosszassan ölelte barátját, Mark Owent.

5. Átírta a saját dalát

"We are not f**king scared" - kiabálta Robbie a tömegbe, majd Strong című dalát adta elő átírva, amit a legismert slágere, az Angels követett.

6. Katy Perry megható ruhája

Csak a fellépés végén lehetett észrevenni, hogy Katy Perry milyen különleges ruhát csináltatott magának a koncertre. Az amerikai énekesnő hófehér ruhájának hátán, a terrortámadásban elhunyt áldozatok fotói jelentek meg szívalakban.

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

7. Ariana ráadása

Szinte mindenki meghatódott a koncerten. Hiszen sírt Justin Bieber, ahogyan a Coldplay frontembere Chris Martin is, de a legmeghatóbb mégis az volt, amikor Ariana Grande könnyeivel küszködve előadta a Somewhere Over the Rainbow című dalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.