Kovács Dórit háromszor kérték meg, mégsem lett feleség

Fotó: Polyák Attila - Origo -
műsorvezető Kovács Dóri ÉNB Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Dóri őszintén mesélt a párkapcsolatáról egy interjúban. Azt is megtudhattuk, hogy miért nem húztak még gyűrűt a szexi sztár ujjára.

A szexi szépséget az Éjjel nappal Budapest című sorozatban ismerte meg az ország, azóta is nehezen vetkőzi le magáról "Zsófi" karakterét, pedig már régóta nem szerepel a produkcióban. Állítása szerint nagyon sokat köszönhet a sorozatnak, de azért egy kicsit örül annak, hogy mostmár meg tudja mutatni az igazi arcát is.

Dóri mostanában műsorvezetéssel és zenéléssel foglalkozik, de volt szerencsénk a Nyerő Párosban is megismerni őt, illetve a kedvesét, Petit is:

"A mi kapcsolatunk Petivel nagyon viharos volt, és az volt a dilemma, hogy ebbe engedjük-e a nagyközönséget betekinteni, vagy inkább tartsuk meg magunknak"

Kovács Dóri műsorvezető 2017.06.08. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Akik ismernek minket, tudják, hogy milyen olasz típusú család vagyunk, senkinek nem okoztunk meglepetést. Voltak vitáink, hol nekem, hol neki adtak igazat a családtagok és a barátok, de ez az életben is ugyanígy van" - mesélte a fiatal szépség.

Peti azt nyilatkozta a műsor előtt, hogy ha véget ér, elveszi feleségül Dórit, de ez végül nem történt meg:

"Háromszor kérte meg a kezem, de oltárt még messziről sem láttam" - írta meg az Origo.

Kislánya lesz az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának

Kisbabát vár az Éjjel-Nappal Budapest Barbija, vagyis Csákány Mónika. Nyár végén ad majd életet kislányának, és szerencsére már a kezdeti nehézségek is elmúltak! A színésznő a várandósságáról mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.