Mi történt? Szebeni István elbúcsúzott a rajongóitól

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Facebook Szebeni István műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetőjének Facebook-oldalán – a rajongók legnagyobb örömére – egymást követték Szebeni István cuki kisfiáról készült fotók. Eddig, ugyanis Szebeni István óriási bejelentést tett: megszünteti a profilját.

„Kedves Mindenki! Úgy döntöttem, megszüntetem a Facebook-oldalamat. Több oka is van. Nem részletezem, miért. Ez nem az én világom. Aki ismer, tudja. Kedden délelőtt 10 órakor szűnik meg, a dátumnak pusztán csak gyakorlati oka van. Nagyon köszönöm a sok jó szót, kedvességet, amit kaptam Tőletek. Mindenkinek csupa jót kívánok távol, s közel. Sziasztok!” – így szólt Szebeni István utolsó Facebook-posztja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy az várható volt, a rajongók szomorúan fogadták a hírt,

többen is sajnálatukat fejezték ki.

„Hát ezt nagyon sajnálom. Nemcsak azért, mert így nem követhetjük azt az édes kis pöttömöt, hanem hiányozni fognak az egyedi meglátásaid, gondolataid. Éppen az volt benne a jó, hogy nem a tucat celeboldal volt, hanem olyan emberi” – írta az egyik kommentelő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Kár! Tényleg volt egy egyedi hangvétele. Emberi, közvetlen, kedves. Mentes a sok szartól, amit híresek és hírhedtek és percemberek ügynököcskéi nyomnak nagy ívű kommunikáció gyanánt. Néhány pillanatra elhitette, hogy képernyőn dolgozni pont azt jelenti, mint számítógép előtt, műtőasztal előtt, satupadnál vagy traktor tetején. Hogy nem abban különbözünk, hogy ki mit dolgozik. Hanem hogy mi az értékrendje. Mondjuk annak alapján tényleg nem sok keresnivalója van ott...” – jegyezte meg egy másik rajongó.

Egy elmebeteg durván megkeseríti Sharon Stone életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-egy-elmebeteg-uldozi-sharon-stonet.htmlAz Elemi ösztön sztárja egy őrült pszichopatától retteg. A férfi öt éve a színésznő megszállottja, aki azonban jelenleg még pszichiátrán van, de már nem sokáig: négy hónap múlva szabadulhat. TV + SztárokDrew Barrymore egy csirke mellett is ragyoghttp://www.life.hu/sztarok/20160905-drew-barrymore-egy-tanyan-kotott-ki-es-egy-csirkevel-szelfizett.htmlA színésznő mindig feldobja a napunkat, és ez most sincs másképp. Drew ugyanis ellátogatott egy tanyára, és egy közös fotó erejéig elkapott egy csirkét is. TV + Sztárok--LeAnn Rimes mellbimbói villantásveszélybe kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-sakaltanya-sztarjanak-leann-rimesnek-a-mellbimboi-majdnem-kozszemlere-kerultek.htmlEmlékszel még a vagány LeAnn Rimesra, aki a Sakáltanya című film híres betétdalát énekelte? Nos, az énekesnő a hétvégén ünnepelte a 34. születésnapját, ennek örömére pedig egy elég szexi dresszben jelent meg. LeAnn olyannyira szexire vette a figurát, hogy kis híján majdnem kicsusszant a mellbimbója. TV + SztárokOrigoRagyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát kiraboltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-elkepeszto-demcsak-zsuzsat-kiraboltak.htmlA TV2 műsorvezetője nem csak jó élményekkel tért haza a barcelonai vakációjáról, hiszen kirabolták... TV + SztárokOrigoLetépte magáról a bi­ki­nit giga mellű ma­gyar mo­dellhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-levedlette-magarol-a-gatlasokat-es-a-bi-ki-nit-is-a-ha-tal-mas-mellu-ma-gyar-mo-dell.htmlLévai Adrienn már szám­­ta­­lan­­szor kidomborította a tehetségét, de újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes rá odafigyelni. Nézzük csak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.