Gyönyörű nő lett Paul Walker lánya, Meadow: Fotók!

szexi Paul Walker gyermek Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker lánya csodás fiatal nővé serdült, bizonyára a híres édesapja is büszke lenne rá...

Ahogy azt a Life.hu megírta, egy tragikus baleset következtében halt meg a Halálos iramban sztárja, Paul Walker. A színész halálát a mai napig nem tudja elfogadni a közönség, időről időre újabb részletek, teóriák és elméletek kerülnek napvilágra a halálával kapcsolatban.

before I fell on my face

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

Pedig valójában a legnehezebb annak a tinilánynak lehetett, aki a legérzékenyebb időszakában maradt apa nélkül. Meadow a kora ellenére rendkívül jól kezeli a helyzetet, hiszen más sztárcsemetékkel ellentétben, - akik fele ekkora trauma hatására is rossz útra tértek - róla azóta sem lehetett rémtörténeteket hallani.

Most pedig már 18 éves, igazi csinos fiatal nővé cseperedett. Az egykor kisgyermek ma már a saját útját járja, de időről időre felkerülnek régi közös fotók az édesapjával. Bizonyára, ő is nehezen birkózik meg a történtekkel.

Paul Walker lánya egyre jobban hasonlít apukájára

Meadow Walker nem sokszor lép a nyilvánosság elé, közösségi profiljain sem találhatunk sok képet róla. A legfrissebb fotó is az apjáról elnevezett alapítvány ünnepségén készült a 17 éves lányról, aki legfőképp azzal tölti az idejét, hogy tovább vigye édesapja örökségét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.