Usztics Mátyást nem temethették el a barátai

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Usztics Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, április végén elhunyt Usztics Mátyás. Azóta örök nyugalomra is helyezték a színészt, nyughelyét azonban csak a család ismerheti, még a kollégákat sem hívták el a búcsúztatásra.

A színész április 29-én váratlanul hunyt el, betegségét még a legközelebbi barátok és kollégák előtt is titkolta. Uszticsot a család szűk körben, titkos helyszínen temette el, a búcsúztatásról pedig sem a nagyközönséget, sem pedig a kollégákat és a barátokat nem értesítették.

Usztics Mátyás Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Mi sem ismerjük Mátyás végső nyughelyét” - mondta el a Blikk-nek Pelsőczy László, Usztics jó barátja és kollégája. Néhány barát ezért úgy döntött, a maguk módján köszönnek el a kollégájuktól, mégpedig a Lehel téren található Árpád-házi Szent Margit templomban.

„Egy igazi szertartást akartam, ahol együtt emlékezhetünk Usztics Mátyásra. Pesten az Árpád-házi Szent Margit templom plébánosával évek óta jóban vagyunk, így megkértük arra, hogy tarthassunk egy megemlékezést a Lehel téri templomban. Sajnos végül ő nem tudta celebrálni a szentmisét, mindannyian fájdalommal a lelkünkben, mégis tiszta szívvel búcsúztattuk el Mátyást” - fogalmazott a lapnak Pelsőczy.

A szertartáson főként a Nemzeti Kamara Színház egykori és jelenlegi tagjai vettek részt. A szertartáson egy vörös rózsákkal teli oltárt is állíttattak a templomban Uszticsnak.

Időjárás: Megvan, mikor jön a következő viharhttp://www.life.hu/news/20170703-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlHétfőn változóan felhős időre számíthatunk, főleg a DNy-i és az ÉK-i tájakon lehet többször erősen felhős az ég, és nagyobb eséllyel itt alakul ki zápor.NewsThinkstockElhunyt Kovács László, a 12-szeres válogatott labdarúgókapushttp://www.life.hu/news/20170701-elhunyt-kovacs-laszlo-kapus.htmlMeghalt Kovács László korábbi 12-szeres válogatott labdarúgókapus.News--Elhunyt a Simon György Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/news/20170701-meghalt-a-simon-gyorgy-jaszai-dijas-szinesz.html94 éves korában elhunyt Simon György Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész. Halálhírét a család közölte az MTI-vel. News--Szerdán tér csak vissza a hőséghttp://www.life.hu/news/20170701-idojaras-szerdan-ter-vissza-a-meleg.htmlSzombat délutánra nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, keleten pedig elő is bukkan a nap. Estétől megélénkül az ÉNy-i szél, de 23-28 fok várható. NewsThinkstockMa lenne 56 éves Diana hercegnéhttp://www.life.hu/news/20170701-ma-lenne-56-eves-diana.htmlMa ünnepelné 56. születésnapját Diana hercegné, aki 36 évesen, 1997. augusztus 31-én Párizsban hunyt el egy tragikus autóbalesetben. Ma őrá emlékezünk! NewsOrigoÖt euróért árulják magukat a magyar gyerekprostituáltak Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20170630-magyar-gyerekprostitualtak-aruljak-magukat-becsben-5-euroert.htmlA gyermekprostituáltak közül Bécsben minden negyedik magyar, és van köztük olyan, aki még nincs 12 éves. A gyerekek nem beszélnek semmilyen idegen nyelven, többnyire cetlikkel kommunikálnak a kuncsaftokkal. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.