Zsófia hercegnő terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd Zsófia hercegné második gyermekével várandós, és már nem lehet sok hátra a terhességéből, mert pocakja gyönyörűen gömbölyödik!

Tavasszal hozták nyilvánosságra, hogy hogy Károly Fülöp svéd herceg felesége, Zsófia a második gyermekükkel várandós. Akkor egy fotó buktatta le a hercegnét ugyanis hivatalosan csak később jelentették be az örömhírt, de a szűk ruha semmi kétséget nem hagyott.

Zsófia hercegné pocakja szépen gömbölyödik Forrás: AFP/Patrick Van Katwijk

Mostanra ha akarná, sem tudná eltakarni Zsófia, hogy terhes, hiszen hatalmas már a terhespocakja. A hercegné nem is nagyon jelenik meg a nyilvánosság előtt, de minden rendezvény alól nem tudja kihúzni magát: így fotózhatták le legutóbb is családjával. Az látszik, hogy Zsófia csak úgy ragyog: jól áll neki a várandósság.

A svéd lapok szerint Zsófia - aki korábban tévés celeb volt - szeptemberben ad életét második gyermekének. Addig már nem vesz részt több hivatalos eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.