Kínában beszakadt a padló egy nő alatt - Videó!

Kína padló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes pillanatokat örökített meg egy biztonsági kamera egy kínai metróállomáson: egy nő alatt beszakadt a padló, és a mélybe zunat!

Egy nő gyanútlanul sétált a mozgólépcső felé egy kínai metróállomáson, amikor megtörtént a baj. Ilyesmire nem lehet felkészülni, bár Kínában egyre gyakoribbak az ilyen és ehhez haonsló balesetek, már nem egyszer szakadt be mozgólépcső az emberek alatt. Ezúttal azonban nem a lépcsővel volt a baj, hanem a padlóval. Ahogy a nő rálépett, a járólap beomlott, a nő pedig a mélybe zuhant.

Szerencséjére egy előtte haladó férfi azonnal visszafordult, és a segítségére sietett, majd több utas is köréjük gyűlt, akik szintén részt vettek a mentésben. Sikeresen kiemelték a nőt, akinek állítólag csak könnyebb sérülései lettek, az esetben pedig vizsgálat indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.