Kiss Ramóna vőlegényéről vallott

Forrás: Kiss Ramóna (Instagram) -
Lékai Máté Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónát a közelmúltban jegyezte el kedvese, a profi kézilabdázó Lékai Máté. A pár le sem tagadhatná, mennyire boldogok. Rami pedig ezúttal egy édes titkot is megosztott.

Idén ősszel újra útnak indul az X- Faktor, melyet hosszú idő után először ismét egy nő fog vezetni, méghozzá Kiss Ramóna az a szerencsés, akire a műsorkészítők választása esett.

A Barátok közt egykori sztárja nagyon boldog és izgul is, ugyanis színésznőként eddig teljesen másképp kellett helyt állnia a színpadon.

Filmbe illő csókot váltott Amerikában Kiss Ramóna és Lékai Máté Forrás: Kiss Ramóna (Instagram)

"A színházban és a sorozatban megírt szöveget mondok el, itt pedig improvizálni kell majd. Érdekes, hogy a váratlan helyzetektől kevésbé tartok, mint attól, amit meg kell tanulni, például, hogy kire milyen számon lehet majd szavazni"- mesélte a Bors Extrában a sztár.

Rami azt is elárulta, hogy legnagyobb drukkere és támasza nem mást mint a vőlegénye, Máté aki édes üzenetekkel buzdítja szerelmét.

"Azt írta a sajtótájékoztató előtt öt perccel, hogy

"tudom, hogy te leszel a legcsodálatosabb műsorvezető a Földön."

- mesélte a műsorvezető, aki valóban nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen magánélete és karrierje is tökéletesen halad előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.