Szabó Zsófi Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi valami olyat árult el magáról, amilyet eddig még korábban soha: videó! 

Szabó Zsófi a színészkedés és a műsorvezetés után új vizekre evezik, és megmutatja magát konyhatündérként is. Az áldott állapotban lévő szépség bevallotta, hogy korábban nem jeleskedett valami fényesen a konyhában, de mióta férjhez ment, igyekszik elsajátítani a főzés különböző trükkjeit.

"Egyáltalán nem számítok rutinosnak a konyhában, sőt... Iszonyatosan vártam ezt a versenyt, nyilván, ezért készültem erre. (...) természetesen szakember segítségével is, ugyanis én még krumplit hámozni sem tudtam" - vallotta be a színésznő.

Nagyon várja már a műsor indulását, ugyanis véleménye szerint önmaga, és a nézők számára is nagy meglepetéseket fog okozni a frissen szerzett tudása.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.