Ezért bántották, gúnyolták az X-Faktor tehetségét, Mézes Norbertet

X-Faktor X-Faktor 2017 mézes norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a hosszú hajú, szakállas Mézes Norbert megszólalt az X-Faktor színpadán, sokan a nézőtéren is felkacagtak. Nem is sejtették, hogy milyen csodálatos énekhangja van a fiatalembernek.

Norbert ugyanis nem mutált, így igazán vékony, lányos hangja maradt a tizennyolc éves fiatalembernek. „Kamaszként nem értettem, hogy miért bántanak, gúnyolnak, nevetnek ki az emberek. Sokat piszkáltak, de a szüleim segítettek abban, hogy ne adjak azok véleményére, akik anélkül ítélkeznek, hogy ismernék a történetemet." – mondta az énekes, aki csodálatos énekhangjával és előadásával elvarázsolta a mentorokat és a korábban kacagó nézőket is.

X-Faktor, Mézes Norbert Forrás: RTL Sajtóklub

„Mintha egy reneszánsz hercegnő hangját halottam volna, egy lovag testében. Fantasztikus voltál"- véleményezte Norbit Gáspár Laci. Puskás Peti pedig kijelentette, hogy bizony szégyellheti most magát mindenki, aki korábban kinevette a 18 éves tehetséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.