1 millióért motivál Berki

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
1 millió képzés motivácio Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy mit ki nem talál még Berki Krisztián. A tévésztár tudását, amit egy OKJ-s tanfolyamon szerzett, most 1 millió forintért adja tovább.

Berki elárulta, hogy egy tanfolyamon szerezte meg Life coach végzettségét, amit elsősorban saját maga miatt végzett el. A képzésen egyfajta kérdéstechnikát sajátított el, aminek segítségével fejleszti a személyiséget. A sztár úgy vélekedik, hogy ő hatással van az emberekre, már a személye is elég motiváló. „Elsősorban középvezetők jelentkeznek hozzám, mert ők még motiválhatóak. A felsővezetők már képben vannak"- mesélte mosolyogva a FEM3 Életforma műsorában. A tudásnak ára van, Berki nem csekély pénzt kér- egy millió forintot, bár ebben tíz alkalom van! Nézd meg, ahogy a sármos sztár beszól a műsorvezetőnek, Kulcsár Edinának!

Tudtad ?

Geszti Péter szintén képzést tart, bár az ő előadása jóval kedvezőbb, mint Berkié.

A marketing tréning akciósan csak 75.000 Ft+áfa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.