Eljegyezte Tücsit szerelme, Sofron István - Fotó

Tücsi eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is lehetne boldogabb a Sláger Tv angyala, Tücsi: párja eljegyezte.

A napokoban röppent fel a hír, hogy a fiatal lány mindent hátra hagyva követi szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron István Amerikába, akit oda szerződtetett egy neves hokicsapat. A páros immáron friss jegyesekként kezdhet új életet a tengerentúlon, ugyanis Tücsi boldogan tudatta követőivel, hogy megkérték a kezét. Szerelmük zálogául pedig egy csodaszép gyűrű is csillog az ujján.

A legcsodálatosabb ember, az én Szerelmem és most most már a VŐLEGÉNYEM... ... I SAID YEEEEES!

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

"Horvátországban szerettem volna megkérni Tücsi kezét, akkor volt ugyanis az egyéves évfordulónk, ám nem készült el addigra a gyűrű, így e hét csütörtökre csúsztattam a nagy alkalmat. Lefoglaltam egy hőlégballont, hogy a levegőben jegyezzem el a kedvesemet, de a rossz idő miatt lefújták a felszállást, így potyára utaztunk le Hévízre. Ekkor még az járt a fejemben, hogy inkább elhalasztom az eljegyzést, de végül mégis úgy döntöttem, felesleges a tökéletes alkalomra várni, így a budai várra esett a választásom" - mesélte az ifjú vőlegény a Borsnak.

Tücsi tangás feneket és szexi pasit villantott - Fotó!

Tücsi nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.