Jack the Stripper sorozatgyilkos Freddie Mills
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik kiderült, hogy ki áll a Jack the Stripper név mögött: ő volt az, aki hidegvérrel ölte a nőket. 

1964-1965 között hat nő holttestét találták meg meztelenül Nyugat-Londonban. Nem csoda, hogy a brit köztudatban ez rettegést váltott ki, főleg a nők körében. Az áldozatokat mind megfojtották.

Freddie Mills volt a nőgyilkos Jack the Stripper? Forrás: Getty Images

Az első áldozat, Hannah Tailford úgy halt meg, hogy a saját fehérneműjét tolták le a torkán. Több foga is hiányzott és fojtogatás nyomait fedezték fel a holttesten. A támadónak szokása volt, hogy az áldozatainak még életében kiverte a fogait, és szexuálisan is bántalmazta őket mielőtt végzett velük. A sorozatgyilkost Jack the Strippernek nevezték el a helyiek, de soha nem találták meg, ki áll a fantázianév mögött valójában.

Ám egy újságíró most állítja: rájött a titokra. Azt állítja, nyomós bizonyítéka van arra, hogy Freddie Mills ökölvívó a gyilkos. Michael Litchfield egy írásában többek között arról is beszámolt, hogy Freddie több lépésben, titkos segítőinek közbenjárásával próbálta megúszni a dolgot, hiszen közvetlen bizonyítékok nem voltak ellene, ám végül a félelem győzött: szándékosan ölette meg magát, és ezt álcázták öngyilkosságnak.

Állítólag Mills felbérelte a Kray testvéreket, hogy ezer fontért cserébe lőjék le úgy, mintha öngyilkos lett volna. A testvérek pedig egy 22-es kaliberű fegyverrel el is intézték a boxolót a saját autójában - írta meg a DailyMail.

Emberek holttestéből készített tárgyakat egy férfi (18+)

Ed Gein elmebeteg élete sokakat megihletett: róla mintázták A texasi láncfűrészes gyilkos Bőrpofáját, az Amerikai horrorsztoriból Bloodyface-t, a Bárányok hallgatnak Jame Gumbját vagy a Psycho Norman Batesét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.