Ezért szakított Damu Roland és Linda

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland szakítás
A híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. 

Néhány hónapja Roland boldogan mutatta be a kedvesét a Fókusz című műsorban, és arról beszélt, végre talán megtalálta a társát, aki mellett boldog lehet. Ám már tegnap szárnyra keltek a hírek, hogy a kapcsolatuk véget ért.

Damu Roland őszintén mesélt a szakításáról Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Most azonban az is kiderült, hogy miért döntöttek a különválás mellett, és hogy milyen hangulatban búcsúztak egymástól:

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, ezért elmondom: hét hónap után úgy döntöttünk Lindával, hogy külön folytatjuk az életünket. A legnagyobb békében és boldogságban váltunk el. Nem volt semmilyen veszekedés vagy csinnadratta. Rájöttünk, hogy más utakon járunk" - vallotta be Roland.

"Nem mondom, hogy barátságban maradunk, mert nem szeretek a volt kapcsolataimmal barátkozni. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, ő egy tündéri nő volt. Amilyen boldogok voltunk, ugyanolyan boldogan váltunk el. Ha valami kihűl, vagy nem ugyan az, akkor azt már nem kell folytatni" - írta meg az AcNews.

Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is http://www.life.hu/sztarok/20171025-kollo-babett-szexualis-ajanlatokat-kap.htmlKöllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoDér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--Liptai Claudia a Sztárban sztár élő adásában bírálta Bereczki Zoltánt korábbi produkciójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20171025-liptai-claudia-biralta-bereczki-zoltant-korabbi-produkciojaert.htmlLiptai Claudia nem győzte dicsérni Oláh Gergőt, aki Presser Gábor bőrbe bújt. Úgy méltatta az énekest, hogy közben a Sztárban sztár előző szériáiban Presser Pici bőrébe bújt előadókat pedig szidta, főleg Bereczki Zoltánt: Claudia szerint az az előadás a színész mélyrepülése volt. TV + Sztárok--Stohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-stohl-andras-ismet-megszolalt-a-molesztalasokrol.htmlStohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsősz Boginak, a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjének apja ivott és verte őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171025-csosz-boginak-az-apja-ivott-es-verte-oket.htmlFényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.