Időhiány miatt nem vállalt gyereket Korda György és Balázs Klári

Forrás: Instagram/harsanyilevi -
Korda György Balázs Klári gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kordáék szerelme követendő példa lehet bárki számára, hiszen már évtizedek óta boldog házasságban élnek. Most pedig elárulták, hogy mindezek ellenére, miért nem alapítottak családot.

Balázs Klári egészségéért mostanában elég sokat aggódhattunk, hiszen az énekesnő egyik pillanatról a másikra vágatta le a mindenki által megszokott és közkedvelt szőke frizuráját. Emellett 12 kilót is fogyott, így pedig többen is azt gondolták, hogy a 65 éves sztár valamilyen betegségtől szenved.

Úgy tűnik szerencsére tényleg minden rendben van Kordáék háza tájékán Forrás: Instagram/harsanyilevi

Nemrég azonban egy interjú során mi magunk is megnézhettük Klárika megjelenését, és valóban - szerencsére - nem úgy tűnik, mint akinek bármilyen baja is lenne. Férjével karöltve örömmel meséltek az életükről, és többek között azt is elárulták, hogy miért nem vállaltak gyermeket:

"Ezt mindig megkérdezik és elmondom, az életünk ezt hozta, hogy állandóan úton voltunk. Így töltöttünk el tíz évet. Mindig azt mondom, hogy nem a bébiszittereknek akarok gyereket szülni. Egy bizonyos kor felett nem is ajánlott szülni, így alakult de nagyon szeretjük a gyerekeket. Így is teljes az életünk!" - mesélte az énekesnő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.