Programajánló halloweenre

tök okoslotto2017 program programajánló Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halloweent lehet szeretni vagy nem érteni, az viszont biztos, hogy nem sokára itt lesz. Ennek megfelelően eheti programajánlónkba tökös és eredeti halloweeni programokkal kedveskedünk nektek.

5. Halloween Est a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban

Az állatkertbe látogatók töklámpásokkal, fáklyákkal kivilágított környezetben kerülhetnek testközeli kapcsolatba a „nemszeretem" állatokkal és hasznos információkat tudhatnak meg az éjjel aktív állatfajokról a látványetetések során. Az este során 18.00-ig lehet jegyet váltani a nappal is érvényes jegyárakon. A nap folyamán váltott belépőjegy folyamatos bent tartózkodással a Halloween Est programjaira is érvényes.

Időpont:2017. október 28., 17 órától 20 óráig
Helyszín:Miskolci Állatkert és Kultúrpark

5. Halloween Est a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban Forrás: Facebook/Miskolci Állatkert és Kultúrparkban

VIII. Érdi TökJó Fesztivál

Az érdi TökJó Fesztivál az ősi kelta hagyományokon nyugvó, angolszász országokban elterjedt Halloween ünnep szokásait követi, melyhez később a kereszténység a mindenszentek ünnepét illesztette. A program főszereplői azon tökök, melyeket otthonról hozva, vagy a helyszínen megvásárolva faraghatnak ki kicsik és nagyok egyaránt. Az elkészülő töklámpások – a versenyt követően – a családi otthonok díszeként szolgálhatnak majd, így nem vesznek kárba, és a legszebbek értékes nyereményeket is hozhatnak gazdáik számára. A program fő attrakciója a tök szépségversenyt követően a jelmezes felvonulás, mely során a tavat körbejárva, sötétedést követően a világító töklámpásokkal egy igazán „félelmetes" hangulat kerekedik a résztvevők számára.

Időpont:2017. október 28., 14 órától 20 óráig
Helyszín:Érdligeti tó

VII. Érdi TökJó Fesztivál Forrás: Shutterstock

Szüreti búcsú a Szennai Skanzenben

A látogatók igazi szüreti felvonuláson vehetnek részt lovas kocsikkal, a vásári forgatagban megkóstolhatják a szennai völgy levét, illetve a hagyományos búcsús italt, a márcot.

Időpont:2017. október 28.
Helyszín:Szenna, Szennai Skanzen

Szüreti búcsú a Szennai Skanzenben Forrás: szenna.hu

Halloween Expressz a Gyermekvasúton

Október utolsó hétvégéjén óriási kaland vár azon 6-12 éves gyermekekre, akik jelmezbe bújva ellátogatnak a budapesti Gyermekvasútra. Az Expressz az édesszájú gyermekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre. Jelmezverseny keretében pedig a legjobb jelmezt viselő további ajándékra számíthat. A bátrabbak különleges varázserővel bíró szelleműző töklámpást is készíthetnek. Az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal, és kalózokkal is találkozhatnak majd a kicsik. Jegyárak: 3-14 év között 2200 Ft/fő; 14 év felett 3200 Ft/fő. A programra előzetes jelentkezés szükséges ITT.

Időpont:2017. október 28-29.
Helyszín:Budapest, Gyermekvasút

Halloween Expressz a Gyermekvasúton Forrás: Facebook/Gyermekvasút, Budapest

Rettegés hete a Gozsdu Udvarban

A síri hangulat garantált: gyászzene, koporsó, ijesztő denevérek és beszélő élőhalottak tartják rémületben a vendégeket. A legbátrabbak a koporsóból küldhetnek földöntúli üzenetet a C udvarban. Október 31-én, a holtak éjszakáján az udvar sötét zombi labirintussá változik, ahol szórakozás a rettegés. A halloweeni hangulat egy hete alatt, az éttermek, bárok, kávézók is különleges díszekkel, félelmetes fényekkel és meglepetésekkel készülnek. A rendezvény nyilvános és ingyenes.

Időpont: 2017. október 30 - november 5.
Helyszín: Budapest, Gozsdu Udvar,

Rettegés hete a Gozsdu Udvarban Forrás: Facebook/Gozsdu Udvar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.