X-Faktor 2017 Serena Rigacci tehetségkutató VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Védelmébe vette VV Soma Serena Rigaccit: szerinte az olasz lány az egyik legtehetségesebb énekes az idei X-Faktorban.

Mostanában rengeteg kritikát kap az X-Faktor versenyzője, Serena Rigacci, de nem az énekhangja, hanem a nemzetisége miatt, mondván egy magyarországi versenyt magyar énekesnek kellene megnyernie. Az olasz tehetség, akit nemrég igencsak megijesztett az egyik rajongója, azonban mit sem törődik a rosszindulatú kommentekkel. Ezúttal a Való Világ korábbi győztese, VV Soma vette védelmébe a 15 éves lányt.

„Tudom, Magyarországon eléggé nagy divat, hogy, 'jajj külföldi versenyző, neki ne adjuk oda a fődíjat'. Csak azzal sokak nincsenek tisztában, hogy ez egy hangverseny, és nem az számít, honnan jöttél, hanem az, hogy ki vagy, és milyen produkciót nyújtasz. Szerintem Serena eddig hétről hétre megmutatta, hogy egy igazi tehetség, megérdemli a fődíjat, és hihetetlen nagy karrier előtt áll, hiszen csak 15 éves" – írta közös fotójuk mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.