Louis C. K. elismerte, igazak az ellene felhozott zaklatási vádak

Forrás: FX -
beismerés Louis C.K. metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louis C. K. amerikai stand-up komikus, rendező és forgatókönyvíró pénteken bevallotta, hogy az őt szexuális zaklatással vádoló öt nő igazat mondott - írta a BBC News.

Mint közleményében fogalmazott: felelőtlenül visszaélt a hatalmával és nehéz megbirkóznia azzal, hogy mennyi fájdalmat okozhatott áldozatainak. A The New York Times cikkében öt nő vádolta meg a magyar származású stand-up komikust, eredeti nevén Loius Székelyt, hogy jelenlétükben maszturbálni kezdett.

Louis C.K. Forrás: FX

A vele szerződésben álló FX Networks és FX Productions bejelentette, megszakítja kapcsolatait a komikussal és Pig Newton nevű produkciós cégével. Ezzel a humorista elveszíti produceri pozícióját az FX projektjeiben, és kizárják abból a négy projektből, amelyeken közösen dolgoztak. Az FX közleményében azt írta, hogy Székely az elmúlt 8 évben professzionális partner volt, de nem most van az ideje annak, hogy televíziós műsort készítsen.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.