Berkiék esküvője óriási celebparti lesz

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően grandiózus esküvőre készül Hódi Pamela és Berki Krisztián. Íme a házasságkötés néhány részlete.

Valószínűleg Berkiék házassága lesz az egyik legmonumentálisabb esemény a hazai médiatörténetben, hiszen úgy tervezik, hogy nagyjából 5-7 ezer fős vendégsereget hívnak meg. Krisztián régi vágya a nagyszabású lagzi, ahonnan elképzelése szerint a TV2 is élőben fog jelentkezni.

"Nagyobb bál lesz, mint a Story-gála, a VIVA Comet vagy bármilyen hazai celebrendezvény" – mesélte név nélkül egy szervező a Borsnak.

Így készül Hódi Pamela és Berki Krisztián az esküvőre Forrás: Tv2

Többek között az is kiderült, hogy 100 fellépő fogja szórakoztatni a vendégsereget. Természetesen az esküvőre csak akkor kerül sor, ha Pamela aláírja a házassági szerződést, amelyben Krisztián még azt is megszabja, hogy a sztáranyuka nem lehet több 60 kg-nál.

Korábban nagy vihar kerekedett a szerelmesek között, ugyanis Berki nyílt színen bevallotta, hogy mindig voltak és lesznek is szeretői Pamela mellett, de úgy tűnik, sikerült rendezniük a soraikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.