Berki Krisztián kikötötte, Pamela nem lehet több 60 kilónál

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
súly Hódi Pamela házassági szerződés félrelépés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagyja Berki Krisztián, hogy Pamela meghízzon: annyira nem szeretné ducibbnak látni párját, hogy ezt a házassági szerződésben is kikötötte. Persze Pamelát sem kell félteni, neki is vannak kikötései.

Nem házasodnak szerződés nélkül: Berki Krisztiánnak és párjának is megvannak a maguk kikötései a másikkal szemben. Hajmeresztőnek tűnhetnek az elvárásaik, de ők ezeket a dolgokat tartják fontosnak. Berki például azt, hogy Pamela nem hízhat 60 kiló felé, kedvesének pedig a többi között az a legfontosabb, hogy a műsorvezető ne lépjen félre.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Ezen kívül Pamela azt is leszögezné, hogy kapcsolatuk megromlása esetén kapjon egy kis lakást, amibe a gyerekekkel költözhet. A pár erről Hajdú Péter vasárnap adásba kerülő műsorában beszélt. "Sosem szabad ilyenekről beszélni, de ha különválnának az útjaink, bízom benne, hogy nem az lenne a vége, hogy anyáékhoz hazaköltözöm a kis gyerekszobámba egy vagy két, három gyerkőcömmel" - idézi Pamela szavait a Blikk, de Berki is magyarázatot adott arra, miért olyan fontos neki a súly kérdése. "Nem vagyok beteg. Megismerkedsz egy lánnyal, aki asszony lesz, gyermeked vagy gyermekeid édesanyja. Fontos, hogy később is ugyanabban az állapotban tündököljön" - árulta el a műsorvezető, aki Pamelával ellentétben megbocsátana párjának egy félrelépésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.