Berki Krisztián megcsalja Hódi Pamelát?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2) megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki és Pamela csúnyán összevesztek a Valentin-napi vacsorán. Pamela majdnem ráborította az asztalt szerelmére. 

Pamela és Krisztián ünnepi vacsorája akár jól is alakulhatott volna, hiszen egy szép és romantikus éttermet választottak a különleges alkalomra, azonban a beszélgetés során olyan témákat érintettek, amiktől azonnal elszabadult a pokol.

Berki Krisztián elárulta az igazat Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki foggal-körömmel küzd az ellen, hogy a csinos modell megváltoztassa őt, de a sztáranyuka szerint ez anélkül is megtörténik, hogy Krisztián bármit csinálna. Azonban azt is hozzátette, hogy a nőügyeiben igenis változtatni fog a 36 éves sztár gondolkodásán, ugyanis azt nem hajlandó elviselni, ha egy harmadik fél is részt vesz a kapcsolatukban.

"De vannak és mindig is lesznek! Csak te nem fogod észrevenni. Nekem igenis az életemhez hozzátartozik, én szeretem megnézni a szép lányokat" - vallotta be Berki.

Pamela nem tért magához a szavak hallatán, teljesen kikelt magából, nem rejtette véka alá a véleményét. Mostanában ismét egyre sűrűbben kapnak össze a szerelmesek, talán lehet, hogy tényleg van Berkinek valakije?

Zimány Linda szakított párjával, Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-zimany-linda-es-kedves-ferenc-szakitottak.htmlTele a sztárvilág szakításokkal: Dukai Regina és Király Viktorék után most jött a hír, hogy Zimány Linda is újra szingli. TV + Sztárok--Nádai Anikó exe, Kovács Dániel összejött Szorcsik H. Viktória színésznővelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-nadai-aniko-exe-kovacs-daniel-rtl-klub-osszejott-szorcsik-h-viktoria-szinesznovel.htmlKovács Dániel, az RTL Klub főrendezője és Nádai Anikó alig egy hónapja szakítottak, a férfi azonban máris új párt talált.TV + Sztárok--Madonna az örökbefogadott gyerekei miatt szünetet tarthttp://www.life.hu/sztarok/20170215-madonna-szunetet-tart-orokbefogadott-gyerekei-miatt.htmlNemrég jelentette be hivatalosan is Madonna, hogy egy ikerpárral bővült a családjuk. A sztár már meg is mutatta a két kislányt, akik miatt bennfentesek szerint egy időre visszavonul. Gyerekei lesznek az elsők, ezért a vadóc Madonna nyugdíjba megy. TV + Sztárok--Harrison Ford magángépe majdnem egy utasszállítóba csapódotthttp://www.life.hu/sztarok/20170215-harrison-ford-kis-hijan-repulogep-balesetet-szenvedett.htmlHarrison Ford majdnem az életével fizetett egy szabálytalan repülőmanőver miatt. TV + Sztárok--Shane Tusup szexi képet posztolt Hosszú Katinkáról fürdőruhában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170215-shane-tusup-kepet-posztolt-katinkarol.htmlKatinka és Shane is megünnepelte a Valentin-napot, az úszóklasszis férje egy közös fotóval köszöntette feleségét. A képen Katinka igazán dögös fürdőruhában pózol, Shane pedig le sem tudja venni a kezét a fenekéről! TV + Sztárok--Dukai Regina szakított focista párjával, Batik Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-dukai-regina-szakitott-focista-parjaval-batik-bencevel.htmlAz énekesnő az Instagramon utalt rá, hogy véget ért a kapcsolata a Ferencváros focistájával, Batik Bencével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.