Puzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményét

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Puzsér Róbert veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár...

"Ha tetszik, ha nem: a síelés extrém sport, amely miatt a szuperképességekkel rendelkező Michael Schumacher már soha többé nem áll lábra. Az általános iskola hetedik osztályában a padtársam síbalesetben halt meg. A síelés nem tenisz, nem foci, és nem vívás, de még csak nem is jégkorong. Kifejezetten helytelennek tartom, hogy iskolák síutakat szerveznek, ahogy kifejezetten helytelennek tartanám, ha a gyerekek iskolai szervezésben mennének vadvízi evezni, sziklát mászni, búvárkodni vagy siklóernyőzni" – ecsetelte Facebook-oldalán az ismert kritikus.

Puzsér Róbert szerint a síelés egy extrém sport, ami nem kis kockázattal jár Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Leírta azt is, hogy természetesen ez a szörnyű tragédia itthon is, bármelyik autópályán megtörténhetett volna, de így a jeges utakon, átszelve fél Európát eléggé kikényszerített kockázatnak tűnik...

"Ez a tragédia nyilván történhetett volna mondjuk az M7-esen is, éppúgy, ahogy akár Szlovákiában – de vajon nem ki nem kényszerített kockázat a jeges januárban átvágni fél Európán, levezetni idegen országokon át kétezer-ötszáz kilométert két sofőrnek, rendes alvás nélkül egy nem épp csúcskategóriás busz volánja mögött?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.