Szabó Zsófi Sebestyán Balázs férj Gyertek át! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában.

Szabó Zsófi és férje a Nyerő páros című műsorban szerepeltek először egy párként, Zsoltit is ott ismerhettük meg először. Azóta már sokszor feltűnt a férfi a műsorvezető mellett, és bár

nem szereti a kamerákat, a felesége kedvéért néha kivételt tesz.

Így történt ez a közelmúltban is, ugyanis a műsorvezető és kedvese Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorának felvételén jártak. Zsófi azt is elárulta, hogy párja a csapattársa volt. Kíváncsian várjuk, milyen feladatokban tette őket próbára Balázs.

A forgatáson természetesen szelfi is készült, amit a népszerű tévés meg is mutatott rajongóinak a közösségi oldalán. A fotón is jól látható, hogy Zsófi ismét hosszú hajra váltott, és egy szexi vörös ruhával borzolta a kedélyeket.

A csapattársam ma a férjem volt ❤ #gyertekát #rtlklub #tvshow #shooting

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A csinos műsorvezető kirobbanó formában van. Nádszálvékony, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. Felhőtlen örömét még a nemrég diagnosztizált inzulinrezisztencia sem tudja beárnyékolni. A sztár elmondása szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy egészséges maradjon: sportol, és nagyon odafigyel a táplálkozásra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.