Félve készült az eljegyzésre a Down-kóros fiú: Fotók!

Forrás: Facebook -
down szindróma leánykérés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen pillanatnak lehettek tanúi azok, akik jelen voltak a nem mindennapi leánykérésen. 

Romantikus leánykérés történt a South Mopac-i Chick-fil-A étteremben. Egy Down-szindrómás fiú kérte meg a szintén betegségben szenvedő barátnője kezét. A szerelmesek már 3 éves koruk óta ismerik egymást, így kijelenthető, hogy a kapcsolatuk átöleli az egész életüket.

A pillanat, amikor Nick felteszi a mindent eldöntő kérdést Forrás: Facebook

Nick és Sarah barátsága azonban egy ponton szerelembe csapott át, de a fiú mostanáig nem merte megkérni a lány kezét. Most viszont összeszedte minden bátorságát, és feltette Sarahnak a nagy kérdést, aki természetesen igent mondott a párjának.

Ölelkezés a boldogító igen után Forrás: Facebook

A letérdelés pillanatáról, illetve a választ követő szerelmes ölelkezésről is számos fotó készült, amelyek felkerültek az étterem közösségi oldalára is. Az oldal követői teljesen meghatódtak a fotók láttán, sorra érkeznek a gratuálciók az ifjú párnak - írta meg a DailyMail.

Egypetéjű down-szindrómás ikrekre bukkantak: Fotók!

2017.03.31. 09:57
0
A szülők először nem akarták megtartani a beteg lányokat, de ma már úgy gondolják: életük legjobb döntése volt a két gyermek.
Abigail és Isobel Parry egypetéjű ikrek, akik down-szindrómával születtek. Mivel általalában a Down-kóros magzatokat abortálni szokták, és az ikerterhesség eleve ritkaság ilyen betegséggel kombinálva, ezért nem kizárt, hogy ők az egyetlen down szindrómás ikerpár a világon. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.