Szakított Anne Heche és James Tupper

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown -
színész James Tupper szakítás gyermekelhelyezés Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul szakított egymással a színészpáros, sőt, már a 8 éves gyermekük elhelyezésének ügye is megkezdődött. 

A Psycho és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című kultikus filmek szőke sztárja 2007 óta alkotott egy párt színészkollégájával, James Tupperrel. A kapcsolatuk nagyon harmonikusnak tűnt, 2 év együttlét után gyermekük született.

Most bombaként robbant a szakításuk híre. Állítják, hogy a 48 éves híresség nem csak szakított, hanem már be is adott egy kérvényt a gyermekük elhelyezésével, illetve a gyermektartásdíjjal kapcsolatban.

Ez a fotó január 8-án készült a párról. Senki sem gondolta, hogy pár nappal később már a szakításon is túl lesznek Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A hírek szerint Anne közös felügyeletet szeretne, "ésszerű határokon belül". Hogy Tupper hogyan vélekedik az ügyről, azt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy miért lett elegük egymásból - írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.