Bálint Emese, a 28 évesen szűz magyar színésznő elárulta, milyen férfira vágyik

Forrás: Reggeli -
színésznő férfi Bálint Emese szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Emese büszkén vállalta fel az egész ország előtt, hogy 28 éves létére még szűz, most pedig azt is elárulta, hogy milyen férfira vágyna.

Bálint Emese egy emberöltőn át szűz maradt, de nem akar örökké az lenni, és egyedül maradni. Szerelmes már volt, de sajnos reménytelenül. 28 éves létére még sem párkapcsolatban nem volt része, sem első csókban, de nagyon szeretne már társra lelni. Elárulta, milyen férfira vágyik.

Bálint Emese, a 28 évesen szűz magyar színésznő Forrás: Reggeli

„Ez egy nagyon intim dolog az én életemben" – mondta Bálint Emese a Reggeliben, aki szerit a klasszikus, konzervatív értékek nagyon hiányzik a mai világból. Hozzátette, a szüzességének megtartása nem volt tudatos választás, csak így alakult az élete. „Időm sem volt nagyon arra, hogy ismerkedjek" – árulta el a színésznő, de bevallotta, hogy egyébként elég magasak az igényei. Hozzátette, szerelmes volt már, de az illető vagy családos volt, vagy foglalt.

Olyan férfiak jelentkezését várnám, akik elsősorban nagyon gáláns, lovagias úriemberek"

Azok közül, akikkel én együtt játszottam, az én eddigi pályafutásom alatt, Koncz Gábort tudnám mondani, a Kossuth-díjas rendezőt, (...) Farkas Bálint Jászai Mari-díjas kollégámat is tudnám mondani. (...) Hetvenen felül vannak már ők. Pontosan azért, mert én is egy érettebb gondolkodású hölgy vagyok, emiatt szeretném, hogy megbecsüljék az én mentális, morális értékrendemet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.