Viaszbaba: közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelme

Forrás: Mokka -
fotó leszbikus színésznő szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolata mindenki számára ismert, és már a fiatal szerető kiléte sem titok. A művésznő nevét azonban még nem ismerjük, de itt egy újabb közös fotó kettejükről. 

A leszbikus színésznő és egykori szerelmének kapcsolata az egész ország számára ismert, hiszen viharos viszonyukról blogot vezet és könyvet írt az egykori szerető. Abból kiderült, hogy nem volt harmonikus a kapcsolatuk, viszont annál több szenvedély volt benne, és ezzel együtt nagyon sok fájdalom: fizikai és lelki. Az is ismert, hogy a színésznő feljelentette kapcsolaton belüli erőszakért volt szerelmét, aki viszont azt állítja, ő volt a bántalmazott fél. A szerető már vállalta arcát, a színésznő kiléte azonban titok: itt van azonban egy újabb közös fotót kettejükről, melyet Hella tett közzé egy poszt kíséretében.

Közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelme Forrás: Viaszbaba.blogspot

"

Börtönbe akar juttatni. Évekre.Védve ezzel önmagát,

blogján

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.