A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznő

Forrás: Todd Pendu -
színésznő bántalmazás szerető leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott.

Lassan egy éve került nyilvánosságra először a fiatal magyar lány állítása, miszerint egy itthon ünnepelt színésznőnek volt 8 éven keresztül a szeretője. Akkortájt ért véget a kapcsoltuk, melyről könyvet is ír a volt szerető. Már több döbbenetes részletet is közölt az írásból, mely október környékén fog megjelenni. Az első információk kikerülése óta azonban folyamatosan zaklatják a fiatalt, távoltartási végzést is kért a színésznő gyereke és férje ellen.

Bántalmazásról vallott a magyar színésznő leszbikus szeretője - Képünk illusztráció Forrás: Todd Pendu

„Telefonon és Viberen zaklatnak, életveszélyes fenyegetést is kaptam, ezeket dokumentálom, amennyire lehet, mert természetesen feljelentést teszek mindenki ellen, akit be tudok azonosítani. Távoltartási kérelem is folyamatban van a színésznő gyereke és volt férje ellen” - mondta a szerető, aki októberben nyilvánosság elé áll. „

miért töltöttem heteket azzal, hogy eltüntessem vékony, törékeny alkatomról a hatalmas, fekete ütés- és rúgásnyomokat,

Lokálnak

Újabb részlet a magyar színésznő szeretőjének könyvéből

"Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok" – írta a szerető, aki ezek után részletet közöl egykori szerelme naplójából:


„Miután X megerőszakolt és terhes lettem, összedőlt az életem"
A színházban ősszel nem játszhatom a szerepet, pedig hogy vártam a premiert! Gyűlölöm az embert, aki ezt tette velem, de szülnöm kellett, hogy megfeleljek, és mert azt mondta, ha nem teszem, a hatalma miatt később nem állhatok újra színpadra. Úgyse szabadulnék már ebből az egészből. Először négy hónapos terhesen akartam öngyilkos lenni, amikor már biztosan tudtam, hogy nincs menekvés. Gyógyszereket vettem be, és kilátástalan helyzetem elől a halálba futottam volna, de még ez se sikerült. Hasznavehetetlennek éreztem magam, egyre erősebb dühöt táplálva a nem kívánt gyerek iránt. Egy szentendrei nyaralóba zárt el X a külvilágtól, és a gyerek születése előtt pár nappal aláíratta velem, hogy a felesége vagyok – ahogy ő mondta, nem nevel fattyút...
Szülés után két hónappal ismét gyógyszereket vettem be, nem akartam élni tovább – a gyereket a liftajtóhoz akartam csukni, hogy inkább ne legyen, aztán el kellett jöjjek az ablaktól, mert X annyira az őrületbe kergetett, hogy ki akartam dobni a gyereket – aztán magamat is" – írta, és ahogy a szerető fogalmaz, hamarosan lehull a függöny.

Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-diana-rettegett-hogy-elveszik-tole-gyermekeit-a-valas-utan.htmlDiana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsa és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-jakabos-zsuzsa-es-edzoje-petrov-ivan-egy-part-alkotnak.htmlSok férfi elszomorodhat a hír hallatán, de gyönyörű úszónőnk szíve bizony foglalt. Jakabos Zsuzsa nem másba szeretett bele, mint edzőjébe, Petrov Ivánba! TV + Sztárok--Molnár Anikó masszázs közben posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-molnar-aniko-masszazs-kozben-posztolt-fotot.htmlRáncai feltoltetése után most egy alapos masszázson vett rész Molnár Anikó, amelyről a Facebookon be is számolt. TV + SztárokOrigoÚjból Daniel Craig alakítja James Bondot http://www.life.hu/sztarok/20170727-daniel-craig-lesz-ismet-james-bond.htmlNapvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie a válásról: a zuhanyzóban zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-angelina-jolie-a-valasrol-nyilatkozott.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig az első számú téma Hollywoodban, megszólalni viszont eddig csak a színészt hallhattuk, legalábbis hosszabban. Ezúttal azonban Angelina Jolie mondta el, hogyan élte át azt az időszakot: nem sírt a gyerekek előtt, csak a zuhanyzóban. TV + Sztárok--Privát temetést akar a család a Linkin Park énekesénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170727-a-linik-park-enekesenek-csaladja-privat-temetest-akar.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington, akiért rengetegen rajongtak. Családja viszont nem akarja tömegek előtt elbúcsúztatni az énekest, privát temetést szerveznek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.