Várkonyi Andrea elárulta, hogy Bochkor Gábor ülve pisil

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Várkonyi Andrea pisilés Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea műsorában nemcsak a vendégeket faggatja, ő maga is elárul titkokat: ezúttal Bochkor Gáborról kotyogott ki egy kínos infót. 

A Micsoda Nők! című műsorában Várkonyi Andrea mindenről kifaggatja a celebeket, de saját magánéletéről is beszél. Így derült ki, hogy a műsorvezető a főiskolán összejött a tanárával, de beszélt a válásáról és arról is, hogy pszichológushoz jár. Legutóbbi műsorban ennél sokkal hétköznapibb témáról kérdezte vendégeit, ami a párkapcsolatban igazán bosszantó lehet: a vécédeszkáról.

Bochkor Gábor ülve pisil Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A műsorvezető azt is elárulta, ő és Bochkor Gábor megtalálták a módját, hogy kerüljék el az ezzel járó felesleges vitát: Bochkor megtanult ülve pisilni. "Ezért tanítottam én meg Bochkort ülve pisilni, és nincs ilyen probléma" - árulta el Várkonyi Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.