Mikelle Biggs-t 19 éve rabolták el, most egy bankjegyen az ő üzenetét találták

Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs -
Mikelle Biggs bankjegy elrablás pedofil USA üzenet elrabolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikelle Biggs-t 1999-ben rabolták el, amikor jégkrémet akart vásárolni. Ekkor 11 éves volt, ma 30 lenne. Egy bankjegyen talán most az ő üzenetét találták meg, de a nyomozók számolnak azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy rossz viccről van szó.

Jégkrémet akart vásárolni magának és húgának a 11 éves Mikelle Biggs a házuk előtti jégkrémes kocsitól 1999-ben. A kislányt akkor rabolták el és azóta sem találták meg. Kerékpárjára nem messze a háztól bukkantak a rendőrök és a negyeddollárosokra is, amelyekkel fizetni szeretett volna a jégkrémért - írja az AZ Central.

Mikelle Biggs Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

Most egy egyedolláros bankjegyen mintha az ő üzenetét találták volna meg. "A nevem Mikel Biggs, elrabolva Mesából, Arizonából. Életben vagyok" - áll a bankjegyen, melyet márcus 14-én adtak le az Wisconsin állambeli Neenah rendőrkapitányáságán. A település több mint 2300 kilométerre található attól a helytől, ahol Mikelle eltűnt. A pénzt 2009-ben bocsátották ki, ekkor a kislányt már 10 éve nem találták. További kérdéseket támaszt, hogy az üzenetet gyermeteg helyesírással írták, és valószínűleg vagy helytelenül leírt nevet, vagy a lány becenevét tartalmazza a kósza üzenet.

Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

A nyomozók azt mondják, reményt adhat a kutatásban, de ugyanakkor számolniuk kell azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy borzalmas viccről van szó. Azt is látják azonban, hogy kinyomozhatatlan, milyen utat járt be a bankjegy, hiszen rengeteg ember kezében megfordulhatott a majdnem 10 év alatt. Ettől függetlenül komolyan veszik, és mindent megtesznek, hogy minél több körülményre fény derüljön.

Döntöttek: Klapka György gyerekei eladják a zálogházathttp://www.life.hu/news/20180322-dontottek-klapka-gyorgy-gyerekei-eladjak-a-zaloghazat.htmlMegszületett a döntés: Klapka György gyerekei eladják apjuk legendássá vált zálogházát. NewsOrigo22 éve egy percet sem öregszik a kínai időjós, Yang Dan http://www.life.hu/news/20180320-22-eve-egy-percet-sem-oregszik-a-kinai-idojos-yang-dan.htmlA 44 éves Yang Dan a kínai CCTV időjósa már 22 éve, de nem a hosszú karrierje a legmegdöbbentőbb az emberek számára, hanem az, hogy az elmúlt években semmit sem öregedett. NewsOrigoMeztelen videójával zsarolták a 16 éves Jacobot: pánikba esetthttp://www.life.hu/news/20180320-meztelen-videojaval-zsaroltak-a-16-eves-jacobot.htmlAz interneten találkozott a 16 éves fiú az ismeretlen lánnyal, aki rávette, hogy vetkőzzön le a webkamera előtt. Kiderült azonban, hogy a titokzatos illető nem lány, hanem egy férfi, aki meztelen videójával zsarolta a fiút. News--Telefonja okozta a férfi halálát: kezében robbant fel a készülékhttp://www.life.hu/news/20180320-kezeben-robbant-fel-mobiltelefonja-az-indiai-ferfinek-meghalt.htmlÉppen telefonált az az indiai férfi, akinek kezében felrobbant a telefonja. Kórházba szállították, azonban sérülései annyira súlyosak voltak, hogy már nem tudták megmenteni az életét. News9 hónaposan már 80 kiló ez a masztiff fajtájú kölyökkutya: videóhttp://www.life.hu/news/20180320-9-honaposan-mar-80-kilo-ez-a-masztiff-fajtaju-kolyokkutya-video.htmlMajdnem két méter magas és 81 kilós az a masztiff fajtájú kutyakölyök, amely Salt Lake City-ben él. Gazdájától sokszor megkérdezik, hogyan tudja kordában tartani az amúgy békés állatot. News--Egy portugál kriminológus azt állítja, meghalt Madeleine McCannhttp://www.life.hu/news/20180320-egy-portugal-kriminologus-azt-allitja-meghalt-madeleine-mccann.htmlEgy portugál kriminológus állítja, szinte biztos, hogy meghalt a lassan 11 éve eltűnt Madeleine McCann. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.