Pártos Csillát és fiát kilakoltathatják

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Ki kell költöznie Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai otthonából, eddig tartott a türelmi időszak. Új lakás után kell néznie a volt műsorvezetőnek és gyermekének.

Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla évek óta harcban állnak egymással, több fronton zajlik köztük a pereskedés, ám az egyik nemrég lezárult. Pécsi Ildikó indított lakáskiürítési pert, hogy volt menye és unokája ne lakjon tovább az ő tulajdonában álló budai házban. Mivel Pécsi Ildikó megnyerte a pert, Pártos Csilláéknak el kell költözniük, a Lokál információi szerint felszólító levelet is kapnak.

Pártos Csilla és Pécsi ildikó között soha nem lesz béke Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA
Gáspár Győzőt felmentette a rendőrség, de a Romantic összes fellépését visszamondtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gaspar-gyozot-felmentette-a-rendorseg-de-a-romantic-osszes-fellepeset-visszamondtak.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-britek-kiakadtak-camillara-nem-akarjak-hogy-kiralyne-legyen.htmlMinden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gwyneth-paltrow-meghazasodot-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz-ment-hozza.htmlA legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. TV + SztárokOrigoKollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--Elszabadultak Beyoncé mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-beyonce-nem-figyelt-elegge-a-melleire-ki-is-ugrottak-a-ruhabol.htmlAz énekesnő annyira pörgött az egyik koncertjén, hogy alig tudta kordában tartani a melleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.