Megújul a Gmail webes felülete, kiderült, mit változtatnak

újítás Google levelezés Gmail
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megújítja webes felületét a Gmail. Azt mondják: nem kell drasztikus újításokra számítani, de sokkal könnyebben kezelhető majd a szolgáltatás az új funkcióknak köszönhetően. 

A The Verge cikke szerint a Google Naptárban is terveznek újításokat, modern ikonokra, eseménykategóriákra és színekre számíthatunk.

Az igazi változások a Gmailnél várhatók, hiszen a leveleinket több más kategóriákba helyezi majd a rendszer, de megjelenik majd a gyorsválasz funkció is, minek következtében nem kell a sablonválaszainakt újra és újra begépelni.

Újításra készül a Gmail Forrás: Google

Lesz lehetőségünka arra is, hogy a leveleinket elaltassuk, ha később szeretnénk vele foglalkozni, de az offline mód is helyet kap az újítások sorában. A felújított rendszert először a fizetős G Suite csomagjának előfizetői láthatják majd először.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.