Bereczki Zoltán házasság válás Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán elárulta, már a kapcsolatot sem tartja Szinetár Dóra nagyfiával.

Bereczki Zoltán ritkán beszél kapcsolatáról és korábbi házasságáról Szinetár Dórával, most azonban Ábel Anitának mégis megnyílt. A műsorvezető a Story magazinban arról faggatta a színészt, hogyan sikerült annak idején békében elválniuk egymástól.

A parázs indulatvitákat mi lerendeztük telefonon, és próbáltuk mindig négyszemközt, nem más előtt. A gyerek előtt sosem. Biztos látták néhányan a vívódásunkat, de tartoztunk magunknak és annak a tizenhárom évnek annyival, hogy normálisan és határozottan kezeltük a helyzetet" – mesélte a színész.

Bereczki Zoltán válásáról vallott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Bereczki ezután elárulta, már Szinetár Dóra nagyfiával, Mártonnal sem tartja a kapcsolatot. Bevallotta, hogy ez azért egy kicsit fáj neki.

Egyrészt igen, másrészt az nyilván mindig a mester felelőssége, ha a tanítványa nem tartja vele a kapcsolatot. Én azt hiszem, mi befejeztük a dolgunkat egymással. Az én ajtóm mindig nyitva, ezt el is mondtam neki, ha bármi van, jöjjön, de alapvetően ez lezáródott. Pedig a fejemben van gyakran."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.