Augusztus elején áll oltár elé Weisz Fanni és vőlegénye, Péter

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
modell lagzi esküvő házasság Weisz Fanni menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején oltár elé áll Weisz Fanni és kedvese, Péter. A pár most a kamerák előtt mesélt az előkészületekről.

Weisz Fanni és kedvese, Péter a TV2 Mokkájának vendége volt, ahol arról meséltek, milyen is lesz számukra a nagy nap. Mint mondják, szinte el sem hiszik, hogy mindjárt összeházasodnak, nagyon furcsa lesz számukra kimondani egymásnak, hogy férj és feleség.

Még mindig nem tudom felfogni, hogy tényleg lesz esküvő... A ruha, a gyűrű és a hely is megvan. Én nagyon nagy esküvőt szerettem volna csodálatos környezettel, hogy minden gyönyörű legyen, de Peti nem. Szerinte az a fontos, hogy a jó barátok legyenek ott. Ez egy kicsinek számítható szerintem..." – magyarázta Fanni, majd párja hozzátette, hogy alapvetően mégsem lesz annyira kicsi a lagzi.

Nagyon szeretem, hogy mindig mondja, hogy kis esküvő, de 150 fő... Én próbáltam lebeszélni a nagy esküvőről..." – mondta nevetve az ifjú vőlegény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.