Németh Lajos időjárás Nyár nyaralás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, újra itt a nyár, a következő napokban száraz, meleg időre készülhetünk.

Németh Lajos a Balatonról jelentkezett be a TV2 műsorában, ahol elárulta, a nyaralók számára kedvező idő várható a következő napokban.

Mindenkinek jó hírem van. A nyaralóknak, a gyerekeknek, hiszen az elmúlt napok trópusi viharai, felhőszakadás és jégeső után átmenetileg ezen a héten - legalábbis péntekig mindenféleképpen - napsütés, melegedő idő, 30 ok körüli hőmérséklet várható" – árulta el Németh Lajos, majd hozzátette, a növények számára is optimális idő lesz, hiszen az elmúlt napokban kaptak bőven csapadékot és most napsütésre van szükségük.

Sajnos a hétvége már nem lesz ennyire jó, a nyári időjárás előreláthatóan péntekig fog tartani.

Akik dolgoznak, mert nincsenek olyan szerencsés helyzetben, hogy épp strandoljanak, szabadságon legyenek, azok kicsit bosszankodhatnak, hogy hétvégén sajnos nem az az ideális nyaralós-strandolós idő lesz, mint hétköznap."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.