Orbán József egyházi temetést kap, Budapesten is elbúcsúztatják

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
halál egyházi temetés 100 Folk Celsius temetés tragédia Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József hétfőre virradóra hunyta le örökre a szemét. Temetését barátai, pályatársai szervezik. Mivel nagyon sokat szerették őt, Budapesten is tartanak búcsúztatót. 

Hosszú daganatos betegség után hétfőn hunyta le szemét örökre Orbán József, a 100 Folk Celsius énekes-frontembere. Temetését barátai, pályatársai szervezik. Jövő héten csütörtökön vesznek tőle végső búcsút.

"Hagyományos módon, Pinkamindszenten helyezik örök nyugalomra Orbán Józsit" - mondta a Borsnak Littvay Imre, a zenekar alapító tagja, aki Benkő Balázzsal közösen intézi a kegyeleti ügyeket.

Jövő hét csütörtökön vesznek végső búcsút Orbán Józseftől Forrás: ATV/Esti Frizbi

"Józsi temetése augusztus 9-én délután 17 órakor lesz római katolikus szertartás szerint. Mivel nagyon sokan szerették, előtte szervezünk egy búcsúztatót Budapesten is. A Március 15. téren található Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony főplébánia-templomban búcsúznánk el tőle a temetés napján délelőtt 11 órakor. Mivel Józsi vallásos volt, úgy éreztük, ő is így akarná" - osztotta meg a lappal Benkő Balázs.

Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigoA tengerparton szexizik Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-a-tengerparton-szexizik-toth-vera.htmlA mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.