MTV VMA: Jennifer Lopez kapta az életmű-díjat idén

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com -
MTV VMA életműdíj Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint hajnali 2-kor kezdődött a 2018-as MTV Video Awards, ami a legjobb zenei videós produkciókat díjazza. Jennifer Lopez kapta az egyik legrangosabb elismerést, az életmű-díjat.

Hihetetlennek tűnt, ahogy a 49 éves Jennifer Lopez kinéz! Akár a felét is letagadhatná a korának, olyan tökéletes a megjelenése. Átvitt értelemben, de szó szerint is csillogott, amikor a vörös szőnyegen megjelent egypántos, ezüst, szorosan testhez simuló ezüst ruhájában. Fémesen csillogó magas sarkút húzott hozzá, és szintén apró ezüst táskát szorongatott a kezében.

Jennifer Lopez Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

Természetesen többször átöltözött a színpadon, de fellépőruhái sem mellőzték a pompát: az arany színeiben pompáztak, és megmutatták tökéletesen edzett, formás alakját. A színpadon hatalmas sikert aratott lehengerlő stílusával, de ha lett volna ilyen kategória, ő kapta volna a popórázás királynője díjat is. Ehelyett viszont 2 igen rangos díjat zsebelhetett be:

Shawn Mendes adta át neki az Életmű-díjat, és a Legjobb Együttműködésért járó szobrocska (DJ Kahled és Cardi B előadókkal) is az ő kezében landolt.


Az átadóra elkísérte párja, Alex Rodriguez egykori baseball játékos és ikergyermekei is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.