Könyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretője

Forrás: Todd Pendu -
viaszbaba színésznő blog könyv leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, ami a 2017–18-as színházi évad kezdetén jelenik meg.

Az egyik legismertebb, több állami díjjal is kitüntetett színésznő titkos élettársi kapcsolatban élt egy nála jóval fiatalabb nővel. A művésznő kilétére azóta sem derült fény, de egykori szeretője könyvet ír arról, ami velük történt. A mű nyomtatott formában és online is olvasható lesz – írja a Blikk.

A lány és a színésznő szerelme a színház falai között bontakozott ki, a fiatal ugyanis színházi hallgató volt. Először csak barátok voltak, majd az érzéseik szerelemmé alakultak, amiből élettársi kapcsolat lett.

Könyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretője - Krencsey Hella: ViaszBaba Forrás: http://viaszbaba.blogspot.hu/

A szerző részletet is közöl a ViaszBaba című könyvből a blogján:

"Krencsey Hella: ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem

A Színésznő az ország egyik ismert, budapesti művésznője. A lány főiskolai hallgató, céltudatos, fiatal és gyönyörű. Kettejük sorsa a belvárosi színház falai között bontakozik ki; a kezdeti barátságból szerelem lesz, majd nyolc éven át tartó, szélsőséges és izgalmakkal teli kapcsolat, mely a színházi háttér es érdekkapcsolatok szövevényében, valamint a társadalom figyelő tekintete előtt zajlik, és igazi unikumnak számít a meghasonlott művészvilágban.

Létezhet ilyen mindent elsöprő szerelem, és ha igen, hogyan működik? Milyen ember valójában A Színésznő, és hogyan lehet a „színészi én"-t meghatározni? Milyen egy igazi, mai, pesti színház zárt, belső világa? Kik és hogyan mozgatják a szálakat, hogyan születnek a nagy döntések? Mi a kirakat és mi maga a produktum? Mi a szerepe a nézőnek ebben az egészben? Mi az, ami a függöny mögött zajlik? – és mindezt hogyan lehet a valósággal összeegyeztetni?

Nyolc évig voltam főszereplő ebben a történetben. Igaz történet - igazi dráma a színpadon és az életben egyaránt, katartikus fináléval."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.