Berohant a metróalagútba az Astoriánál egy fiatal

Forrás: Youtube -
alagút Astoria metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felfordulást okozott egy zavart fiatal szombaton: beruhant az Astoriánál a metróalagútba. 

Filmbeillő jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik szombaton metróztak. Egy 18 éves fiatal fejjel előre lecsúszott a mozgólépcső korlátján, nagyot esett a végén, de felállt, majd beugrott a metróalagútba az Astoriánál. A szemtanúk szerint úgy rohant, mint akit üldöznek, majd ájultan hevert el a síneken.

Egy 18 éves fiatal rohant a metróalagútba - Képünk illusztráció Forrás: Youtube

"Két metródolgozó ment utána az alagútba a Deák Ferenc tér irányába. Előtte áramtalanították a teljes vonalat, egészen a Déli pályaudvarig, le kellett állítani a közlekedést" - mondta a Borsnak a Metróért Egyesület elnöke. Itt azonban még nem ért véget a fiú ámokfutása: rátámadt a metrósokra, majd ájultan esett össze. Rendőrt és mentőt is hívtak hozzá, könnyű sérülései miatt kórházba szállították. A fiatalt a rendőrség közérdekű üzem működésének megzavarásával gyanúsítja, amiért egytől öt évig terjedő börtönt kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.